ST 2106

Specifikationer
Nettoeffekt ved forudindstillet omdrejningstal, kW/omdr./min 3,0 / 3600
Cylindervolumen, cc 205
Arbejdsbredde 61
Yderligere beskrivelseMere information

Som alle Jonsereds sneslynger har også denne model et to-trinsystem med snegl og rotor, som effektivt rydder sneen og slynger den ud. Briggs & Stratton-motoren er stabil og driftsikker i koldt vejr og maskinen er nem at betjene med de specialdesignede betjeningsgreb. Differentialspærre og kraftigt mønstrede hjul giver et optimalt greb.

ST 2109 E

Specifikationer
Nettoeffekt ved forudindstillet omdrejningstal, kW/omdr./min 7 / 3600
Cylindervolumen, cc 305
Arbejdsbredde 68
Yderligere beskrivelseMere information

Denne stærke sneslynge har et to-trinssystem med en snegl og rotor, hvor en effektiv skrue fører sneen ind i maskinen, før en blæser sender den ud igen med høj hastighed. Kraftig Briggs og Stratton-motor med elektrisk start. Servostyring og differentialspærre giver fuld kontrol og manøvredygtighed. Variabel hastighed både fremad og bagud styres med et håndtag på betjeningspanelet. Udkastningstudens retning ændres hurtigt og nemt, ligeledes fra betjeningspanelet.

ST 2111 E

Specifikationer
Nettoeffekt ved forudindstillet omdrejningstal, kW/omdr./min 7,2 / 3600
Cylindervolumen, cc 342
Arbejdsbredde 76
Yderligere beskrivelseMere information

Denne stærke sneslynge har et to-trinssystem med en snegl og rotor, hvor en effektiv skrue fører sneen ind i maskinen, før en blæser sender den ud igen med høj hastighed. Kraftig Briggs & Stratton-motor med elektrisk start. Servostyring og differentialspærre giver fuld kontrol og manøvredygtighed. Variabel hastighed, både fremad og bagud, styres med et håndtag på betjeningspanelet. Udkastertudens retning ændres hurtigt og nemt, ligeledes fra betjeningspanelet.